Att skapa en blomstrande plantskola och en härlig miljö för alla att besöka!
Vi vill ge våra kunder den hjälp de behöver för ett lyckat resultat, oavsett om det gäller plantering av frukträd, anlägga rabatter, tipsa om perenner eller plantera en balkonglåda.

SIMOn LARSSON ÄR TRÄDGÅRDSMÄSTARE & ÄGARE AV SPAKARPS PLANTSKOLA

Trädgårdsmästarna vid Spakarps Plantskola.

Vill du skriva en hälsning i vår gästbok?

• Peder Jacobsson Fröjel Bottarve 420 6235 • 19 april 2019 16:59:52
    Jag hade noterat några plantskolor på resa mellan Oskarshamn och Göteborg och stannade till här och där. De flesta har blivit som varuhus men Spakarp var något helt annat. Precis som en planskola ska vara, som många såg ut när jag var barn. Jag blev helt varm i själen när kom in i denna Edens lustgård. massor med egna alster, ovanliga bär- och fruktträd, med rötter i vårt lands kultur-historia. Av botaniska trädgårdar är Visby Botan min favorit, tyst och lugnt, man kan höra en koltrast byta träd. Spakarps plantskola har lika stort värde, man ser allt slit som lagts ner av ägarna för vår glädje, man får sinnesro.

Affärsidé

Att på ett föredömligt sätt driva min dröm och idé vidare med en stabil utveckling av Spakarps Plantskskola.

Värdegrund

Starkt kundfokus.
Ärlighet mot kunder och medarbetare.
Innovativt tänkande.

Hört från kund

Ett fantastiskt fint ställe med växter som prunkade!
//Lotta

Mycket nöjd med mina fruktträd jag köpte!
// Sten A

Fin miljö att besöka. För oss som banrfamilj var det toppen.
// Fam Olsson

//Peder Jacobsson Fröjel Bottarve